Kik vagyunk mi?Ügyfélorientált filozófiánkra alapozva, folyamatosan igyekszünk ügyfeleink mindennapjait megkönnyíteni. Az eMAG, Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb online kereskedője, mára már a kontinens négy országában van jelen: Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában.

Az eMAG 2013-ban lépett a magyarországi piacra.

Az eMAG tagja a dél-afrikai székhelyű Naspers multinacionális befektetői csoportnak, amely a 2014-es pénzügyi évben 6157 millió dollár árbevételt ért el. Ugyanúgy a Naspers csoport része a Fashion Days, souq.com, dubizzle.com, allegro, PayU, markafoni.com és még sokan mások.

A 2014-es évvel kezdődően az eMAG nagyszabású vásárlási eseményekkel lepte meg ügyfeleit, mint például az Észbontó Akciók Napjai és Magyarországon is bevezette a Fekete Pénteket - más néven Black Friday-t. 2015-től olyan akciós napokat is rendszeresített, mint az Árak Forradalma vagy a Készletkisöprés.

A 2015-es Black Friday napján 187.000 terméket rendeltek az eMAG oldalán, több mint 1,7 millió látogató érkezett csupán egyetlen nap alatt, és rekordforgalom volt a mobil platformokon.

2015-ben elindult az eMAG mobilalkalmazást, amellyel ügyfeleink bárhol és bármikor vásárolhatnak és élvezhetik szolgáltatásainkat.